Har du problem med att få rätt saker gjorda? Är ditt huvud fullt av tankar? Är du osäker på vad du vill?

Läs om min bakgrund här

Coaching

Jag erbjuder mina tjänster som coach inom produktivitet, vilket innefattar några olika delområden utifrån min kompetens. Dessa listas nedan. Behållningen av att anlita mig är att du får verktyg och strategier för att producera så mycket som möjligt, på så kort tid som möjligt.

Målsättning och syfte
Genom några enkla övningar hjälper jag dig att ta reda på vad du vill, och sätta upp mål efter en tidsplan. En viktig del är även att skala bort onödigheter som du egentligen inte bör slösa bort din tid på.
Ett vanligt problem är att personer inte vet vad de vill, och försöker lösa detta med grubblande. Efter över 30 års grubblande har jag kommit till en enda vettig insikt: grubblande är slöseri med tid. Sätt upp dina mål, och kom igång. Action!

Utforma system och välja verktyg
Det bästa systemet är det som går efter hur du själv vill jobba och fungerar. Systemet är din egen autopilot som driver dig framåt oavsett dagsform. Inspiration och självdisciplin är inget att lita på. Jag har ett stort intresse för digitala lösningar, och hjälper dig att välja ut appar och program som passar in i ditt system.
Ett vanligt problem är tron på att en måste vara med på alla appar och tjänster. Utav osäkerhet startas ännu ett konto. Men det är helt fel. Less is more.

Kommunikation
Du får hjälp med att välja den kommunikationsstrategi som är lämpligast för dig, och hur du ska kommunicera så effektivt som möjligt. En stor del av fokusen ligger på vad som ska tas bort, vad som ska prioriteras, och vilka kommunikationsvägar (och personer) som ska blockeras.
Du behöver inte vara tillgänglig jämt. Tvärtom är det ett problem att du låter dig störas och inte får saker gjorda. Utforma en strategi som hindrar dig från att bli störd.

Marknadsföring
Jag har jobbat som journalist i åtta år, drivit ett företag inom marknadsföring i närmare tio år och har en fil. kand. i medie- och kommunikationsvetenskap, språk och filosofi. Mina kunskaper inom egen marknadsföring, både när det gäller strategi och val av kanaler, är omfattande.
Problemet med marknadsföring är inte främst att välja kanaler, utan att veta vad av det du gör som är intressant för någon annan, som inte kan det du kan. Jag hjälper dig att reda ut detta.

Mentala strategier
En fokuserad hjärna fungerar bättre än en som är sprängfylld av tankekaos. Jag mediterar själv regelbundet, och utöver detta jobbar jag med mindset och strategier för att bibehålla konstruktivitet i tankesätt och livsfilosofi.
Problemet med meditation och andra metoder är att allt inte passar för alla. Vi går tillsammans genom vem du är, och vad som passar dig.

Mina klienter
Jag riktar mig till både privatpersoner och företagare/ledare. Låt oss ta ett kostnadsfritt möte på Skype eller fysiskt så att du kan se om det här är för dig och jag kan se att du är redo att göra vad som krävs. Jag tar bara emot människor som är motiverade till förändring!

Funderar du på att anlita mig? Se då till att ta kontakt. Hitta mig på LinkedIn: Dan Forslund på LinkedIn.