FÅ BORT STRESSEN MED PRODUKTIVA METODER

Dan Forslund
Dan Forslund skriver böcker som vanligen sorteras inom kategorin personlig utveckling. För dig som behöver bli mer effektiv på jobbet eller behöver hjälp med att hantera ångest är detta rätt ställe. Här nedan finns länkar till det som hittills har publicerats. Beställ mina böcker redan i dag.
Böcker

Böcker

Nu dör jag – om att drabbas och leva med ångest

Jag drabbades av panikångest och GAD i mitten av 2000-talet. Den här boken berättar min historia och ger tips till andra som har råkat ut för samma elände. Framförallt riktar den sig till män, då den här åkomman fortfarande är lite tabu bland stora starka karlar.

Ledsna Nallen

Ledsna nallen tappar bort sitt älskade barn, och tvingas bege sig ut i världen. Vi får följa med Ledsna nallen på spännande äventyr i jakten på barnet. Ska nallen kunna bli glad igen?

Köp böckerna i pappersutgåva eller e-böcker här nedan.

Är du trött på att känna dig utarbetad och misslyckad? Jag hjälper dig att få bort det oväsentliga ur livet, planera bra och få saker gjorda. Att må bättre. Kontakta mig om du vill ha hjälp.

Med vänlig hälsning, Dan

Kontakta mig via formuläret om du vill pröva mig som Coach eller boka föreläsning.

14 + 8 =

Maila mig:

kontakt@danforslund.se

Ring mig:

+46 (0) 730-50 22 29