Dan Forslund skriver böcker som vanligen sorteras inom kategorin person utveckling. För dig som behöver bli mer effektiv på jobbet eller behöver hjälp med att hantera ångest är detta rätt ställe. Här nedan finns länkar till det som hittills har publicerats. Beställ mina böcker redan i dag.

Som du ser kan vissa böcker och sagor laddas ned i sin helhet, utan kostnad och utan krav på registrering. Den som vill kan skänka ett frivilligt bidrag och uppmuntra mig att fortsätta skriva. Betala till/via Paypal och dan.e.forslund@gmail.com eller swischa 0730502229.

Självhjälp

Nu dör jag – om att drabbas av och leva med ångest
Jag drabbades av panikångest och GAD i mitten av 2000-talet. Den här boken, klar i ett första utkast, berättar min historia och ger tips till andra som har råkat ut för samma elände. Framförallt riktar den sig till män, då den här åkomman fortfarande är lite tabu bland stora starka karlar.
Köp boken som pappersutgåva eller e-bok här nedan.

 
 
 
 
 

Sagor för små barn

Om en kotte – Ladda ner kostnadsfritt
Den här boken handlar om kottfröet Kottis, som drömmer om att bli en stor och stark gran precis som sin mamma. Den riktar sig till barn 3-6 år. Sprid gärna den här boken till flera, om du gillar den.

Den röda mössan – kommer senare
Den röda mössan var en julkalender som producerades inför julen 2015. Den publicerades i inlästa avsnitt på YouTube (kolla in dem längre ner under rubriken Filmer).

Sagor för större barn

Augustines äventyr – Ladda ner kostnadsfritt
Augustines äventyr handlar om en prinsessa som är trött på det trygga trista kungariket, och drar iväg ut på upptäcktsfärd. Spänning och galen humor utlovas. Boken riktar sig till barn 6-10 år. Sprid gärna den här boken till fler, om du diggar den.

Augustines äventyr kan även höras som ljudbok:

Böcker för ungdomar och vuxna

“Trollboken” – kommer senare
En äventyrsroman löst baserad på en lokal legend. Boken finns som ett andra utkast just nu, men är inte klar.

Produktivitet och livsfrihet – kommer senare
En bok om hur du får ett tomt huvud och ett liv som inte känns hektiskt, samt inspiration till att prioritera det som känns meningsfullt.

Filmer

Julkalendern, Den röda mössan
Om ett par stackars barns jakt på sin försvunna mormor, i en värld av bisarra individer och händelser. Muterade djur, tidsresor, pirater och allmänna vansinnigheter utlovas.

Forslunds julkalender 2016
Magstarka och vågade dikter på jultema, illustrerade på passande sätt av Anna Lindroth. Kan väcka viss anstöt.