Bakgrund

Jag förenar egna personliga erfarenheter, och motgångar med mångårig erfarenhet som företagare inom filmproduktion/marknadsföring och som journalist. Inom detta yrkesområde är det vanligt med stress och ångest. I bakgrunden finns en fil. kand. i språkvetenskap, medie- och kommunikationsvetenskap samt teoretisk filosofi.

Kämpade med stress och ångest

Mitt erbjudande och min kunskap är grundade i ett eget intresse för personlig utveckling. Det vaknade i samband med att jag kämpade med stress och ångest under några år. Jag har skrivit en bok om ångest, och fler böcker är på gång. Mitt intresse för att hjälpa andra kommer från min egen personliga utveckling i min strävan att bli den bästa versionen av mig själv.

Utmanande att hjälpa

Jag har redan arbetat med coaching internt i mitt företag och med andra högpresterande individer i mitt nätverk. Jag har funnit detta varit tillfredsställande och utmanande. Därför har jag nu beslutat mig för att ta mig an människor utanför mitt nätverk. Dock på villkoret att du tar detta på allvar och är redo att jobba hårt för att nå resultat.

Kontakta mig om du behöver hjälp att hantera stress och ångest

Behöver du hjälp med att hantera ångest och stress? Kontakta mig.