Åt helvete, på flera sätt

Det gick inte riktigt som jag hade tänkt med byteshandeln. Planen var att byta in en drös gamla TV- och PC-spel mot Diablo III, men det bidde kattskit. 

Jag och frun har haft rätt kul när vi har plockat ihop gamla spel för inbyte. Neverwinter Nights 1 med båda expansionerna, Neverwinter Nights 1 De Luxe Edition, Elder Scrolls: Oblivion, Neverwinter Nights 2, Black & White 2, Silent Hill IV: The Room, Kingdom Hearts, Prince Of Persia 1 och 2. Med mera… Och en Play Station 2-konsol i paketet. Man hade ju kunnat tro att det skulle räcka till en version av Diablo III, ja rentav två bannemig. Nix.

Jag och dottern åkte ner till Borlänge i dag för att byta in. Dottern var väldigt peppad i och med att hon hade hört att pappa skulle köpa ett ”monsterspel”. Två kassar med grejer hade vi med oss, när vi stövlade in i den första spelbutiken i Kupolen.
– PC-spel? Nej, det tar vi inte emot. Det är ju CD-nycklar knutna till spel, och då vill vi inte ha dem, förklarade killen i kassan.
Han värderade innehållet i den andra kassen istället. PS2-konsol med tre-fyra spel, minneskort och två kontroller. 110 kronor – inget skämt.

Jag testade andra butiken istället. Nej, inga PC-spel där heller. Och nej, inga PS2-spel. Alma försökte charma killen i kassan med sina glittriga paljett-Converse, men det ledde bara till att han visade sina lila skor istället. Alma blev impad, men jag ville ut ur butiken.

Jag köpte med Diablo III hem i alla fall. Och en påse Oboy till Alma. Någon ordning måste det vara.

Min battletag är Fearox#2295, om någon av er spelar. Jag ska återkomma till mitt nickname, och dess hyfsat långa historia längre fram. Nu ska jag dra mot helvetet, eller Tristram till att börja med.

Installation av Diablo III
Nåja