Tipsa mig om enkelhet

Medan min andra bok tar form sammanfaller principer från olika hörn i livet, och tydliga teman utkristalliserar sig. Acceptans är ett tema, men det viktigaste är enkelhet. Därför har jag tänkt slå ett slag för enkelhet även här i bloggen.

Nu har jag en efterlysning.

Jag vill ha tips på personer, tekniker med mera som har med enkelhet att göra. Allt ifrån hur en kan leva så snålt som möjligt, utan att förlora kvalitet, till hur boendet ska se ut för att vara så billigt och nära underhållsfritt som möjligt.

Om jag får tips på bra personer som har bemästrat enkelhet inom olika områden kan jag göra intervjuer, och skriva artiklar eller publicera video här på bloggen eller på min Facebook-sida.

Jag vill även ha tips som rör självhushållning och liknande. Hur mycket kan man göra själv utan att det blir absurt och krångligt.

Jag är ute efter balans. Billigt, men kvalitet. Enkelt, men inte fattigt. Gör det själv, men med livskvalitet. Men totala nördar är självklart av intresse.

Skicka ett mail till dan.e.forslund@gmail.com eller kommentera/meddela på Facebook. Tack på förhand.

Tack till min flickvän Anna, som inspirerade mig kring ämnet i dag och indirekt fick mig att skriva denna bloggpost.