En blogg är en trädgård

En blogg är lite grann som en trädgård. Du planterar, och påbörjar ditt arbete. Men först långt senare får den en karaktär och börjar styra dig på rätt spår.

Jag har struktur, jag har en tanke och jag har massor att skriva om. Men det är lite som att försöka stressa de där växterna att växa. Innan det finns en ansenlig mängd inlägg är det utmanande att skriva. Jag har varit med om det förr.

Mitt i arbetet med planteringen behöver jag bättra på det estetiska också. Bannern är ingen riktig höjdare, och det behövs fler sidor med fakta. Exempelvis ska jag in med en kontaktsida.

Det är också en fälla detta, att skriva på metanivå om själva bloggen och fastna i det. En annan fälla är att bli en renodlad landsbygdsblogg. Jag vill växla landsbygdsämnen med personliga betraktelser, politik, filosofi och humor. Och så ska här finnas någon form av innehåll som ska vara värt att komma tillbaka för.

Ja, jag har en hel del jobb framför mig. Den som har önskemål och idéer kan gärna skriva en kommentar. Tips om bra bloggar mottages också med copy paste redo.