Jag lovar er bilder

Jag talade i dag om för en norrländsk fotograf att han borde sätta ihop ett galleri som visar varför han gillar Norrland. Idén var inte så dum. Därför ska jag här på bloggen återkommande visa varför jag gillar landsbygden.

För närvarande kan jag erbjuda några få bilder på Flickr. Klicka här för att komma till min fotoström.

Jag är ju ingen ”riktig” fotograf, utan mer av en glad amatör som är rätt bra på komposition och föredrar att använda mobilkameran framför vår Nikon D70. Anledningarna är två: det är bekvämare och jag gillar lågbudgetstuket. Det är därför jag föredrar flugfiske framför trolling också; sämre/klenare grejer leder till att jag måste vara mer på tå och använda utrustningen kreativt.

På tal om foto har min kollega/anställde Peter Bergman en ny hemsida på gång. Där kommer det att kunna spisas betydligt snyggare bilder än mina.