Alla dessa widgetar

Jag har en WordPress-blogg som importerar från Tumblr och så hade jag inställt på att Tumblr skulle importera från Twitter. Mitt i allt detta kopplades Facebook in på ett lustigt vis, och till min förvåning syntes det jag skrev på Twitter ute på Facebook.

Nu var det tur att jag inte spammade loss på Twitter, som jag ibland gör. Ja, alltså spam är det inte i egentlig mening. Bara otuggade tankar direkt ur förpackningen. Om jag nu hade serverat ur förpackningen hade ni på Facebook fått diverse för er irrelevant information spammad och rimligen blivit lite bistra till sinnet.

Behöver man alla  dessa widgetar? Kanske inte. Men för mig som företagare är det dumt att inte hålla mig uppdaterad på de populäraste tjänsterna. Dessutom är det kul. 

Men klaga gärna om det kommer för mycket spam. För då är det något som är fel.