Jag var med i radio

I dag på förmiddagen var jag med i programmet Högtryck i P4 här i Dalarna. Pratade om modern kommunikation (mest Twitter), men även mitt liv rent allmänt. Lyssna här.

Jag är nöjd med vad jag sade efter att ha lyssnat på programmet. Men känner så klart att det fanns mycket mer att säga. Twitter hade jag kunnat prata betydligt längre om. Bland annat hade jag tänkt efterlysa att fler myndigheter och företag börjar använda det ut mot ”vanligt folk”.

Mycket smidigare med Twitter än telefonköer på 30-40 minuter, tänker jag. Då behöver inte de som tar emot felanmälningar säga samma sak till 100 personer heller. Med ett öppet flöde kan ju konsumenten själv kontrollera om någon redan anmält den där avbrutna internetuppkopplingen eller vad det kan vara (förutsatt att man har ett mobilt abonnemang då).

Jag passade på att tipsa radiofolket om att de borde ha ett Twitter-konto för kommunikation med sina lyssnare. De verkade intresserade i alla fall, så vi får väl se vad som händer.

Önskade Rammstein som musik, tillägnat min dotter Alma. Som belöning för det fick jag klapp på armen, en kram och en puss när jag kom hem. ”Det var bra att du var med i radio, pappa” sade hon.