100 dagar, minst 100 inlägg

Jag har nappat på en utmaning. I 100 dagar från och med nu kommer jag att blogga minst en gång om dagen. På Bisonblog kan du läsa mer om varför.

Planen är att bara låta det hända, utan alltför mycket förarbete. Avdramatiserat, utan några egentliga krav mer än att skriva något per dag.

Jag har en benägenhet att se mitt bloggande som något som behöver en speciell sinnesstämning, och dessutom måste det jag skriver om hålla en viss nivå. Den där nivån tänker jag mig samtidigt att är så väldigt hög, att jag behöver fokusera något alldeles fruktansvärt för att ens få logga in i adminpanelen på min blogg.

Trams och bortförklaringar naturligtvis.

Det här blir främst ett experiment. Vad händer med mig och bloggen om jag bloggar 100 dagar i sträck? Vad kommer jag att skriva om? Jag är lika nyfiken som ni.

Här kan du se vilka andra som har nappat på #blogg100. Jag passar på att pinga Fredrik Wass om att min adress till danforslund.se saknas i listan 🙂

 

3 svar på “100 dagar, minst 100 inlägg

  1. Fredrik Wass säger:

    Som jag har skrivit i inlägget får du gärna använda formuläret för att anmäla dig. Det blir inte hållbart med pingbacks och kommentarer tyvärr. Lycka till! 🙂

Kommentarer är stängda.