Naken man med flygande drake

I dag har mitt företag Year Zero spelat in en musikvideo till Bengt Kyllinge. Tilltaget att låta honom springa näck med en drake visade sig lyckat, på flera sätt.

Bengt är en skön snubbe som vi jobbat med förut. En kreativ själ som sysslar med musik, teater, föredrag och diverse kombinationer av dessa. När hans text innehöll nakenhet fick jag en idé om att låta honom springa naken med drake. Just för att det vore absurt, och kul. Och så nappade han.

Så i dag sprang Bengt omkring på det frusna gräset, spritt språngande. Och jag tänkte att ”Om inte det här är ett bevis på att jag sysslar med rätt saker, så är inget det”.

Det ser ut att bli en bra video. Absurd, rolig och med värme.

När vi har rapporterat från videoinspelningen på Facebook har det varit intresse från flera håll. Det känns kul att vi hittat en bra form på den kommunikationen. Vi är oss själva helt enkelt, och vår marknadsföring går i princip ut på att visa vilka vi är och vad vi kan. Funkar. Framförallt de absurda humoristiska delarna, som förenar alla oss tre i företaget.

Här kan du följa mitt företag på Facebook, och faktiskt just nu se en nakenbild