Jag hoppar av #blogg100

Jag berättade i går om det härliga med att sluta. I dag hoppar jag av #blogg100.

#blogg100 är en bra idé, som är givande för skrivandet. Jag var med förra året, och min medverkan gjorde att lusten att blogga kom tillbaka. Och den har hållit i sig. Därmed inget behov av att väcka liv i något insomnat, eftersom det inte är insomnat.
Just att klara av att blogga i 100 dagar i sträck var ett mål som lockade. Och som jag klarade. Därmed finns inte samma vilja i år.
Jag är i dag inne på dag 88, i en obruten rad av min vana “Skriva dagligen”, som är tänkt att föda böcker, dikter, bloggposter och lite allt möjligt. Hittills har det producerats 5-10 korta barnböcker, halva skelettet till en äventyrsbok/saga, en bunt bloggposter, några dikter och några journalanteckningar. Det är helt enkelt väldigt givande med denna rutin.
Att parallellt med skrivrutinen börja blogga var en kul idè, som dock ledde till att allt skrivande förutom bloggandet avstannade. Jag är inte heller nöjd med de blogginlägg jag har presterat hittills. Kvantitet istället för kvalitet – något jag inte hade problem med förra året. Jag är väl helt enkelt inte så motiverad i år. Och därför hoppar jag av.
Ska ta och kolla in er andra bloggare i #blogg100 istället. Jag såg någon som tog för vana att ge en kommentar per dag i olika bloggar, och kanske försöker jag mig på det istället.

3 svar på “Jag hoppar av #blogg100

  1. sannaisasun säger:

    Åh. Är hemskt nyfiken på sagorna!

    1. Dan Forslund säger:

      Får visa vid tillfälle. Hade tänkt att illustrationerna skulle bli klara, men snart får jag rita själv 🙂

Kommentarer är stängda.