I senaste avsnittet av min podcast pratar jag om vikten av att inte skapa en identitet baserad på gamla oförrätter och offermentalitet. Lyssna nedan eller via någon av de olika podtjänsterna.

Lär dig motverka offermentalitet och entitlement Produktivitet och psykisk hälsa – Med Dan Forslund

Ta ansvar för allt i ditt liv, acceptera det som sker, och skyll inte ifrån dig på andra. Med enkla medel undgår du att slösa energi på bitterhet och lever ett lyckligare, mer produktivt liv. Jag ger några konkreta råd i detta avsnitt.
  1. Lär dig motverka offermentalitet och entitlement
  2. Vikten av att sätta gränser
  3. Så kommer du tillbaka i rutinerna efter ett uppehåll
  4. Låt inte det förgångna definiera dig
  5. Minska beroendet av inspiration och motivation

Varför bloggar du så lite?

Som du nog har märkt, skriver jag inte speciellt mycket i bloggen numera. Anledningen är att jag satsar på podden istället. Från och med nu kommer jag dock att posta om nya poddavsnitt här i bloggen ibland. Kommentera gärna och ställ frågor samt kom med önskemål om vad jag ska ta upp.