I senaste avsnittet av min podcast pratar jag om vikten av att inte skapa en identitet baserad på gamla oförrätter och offermentalitet. Lyssna nedan eller via någon av de olika podtjänsterna.

Påbörja inte morgondagens arbete när du är klar med dagens. Unna dig istället att sluta tidigare, eller åtminstone en aktivitet som belönar dig för ett bra arbete. För dig som vill stötta podden, swisha valfritt bidrag till: 0730502229 Skriv "Dans podd" som meddelande.
  1. Belöna dig inte med mer arbete
  2. Vikten av att fira (jag firar avsnitt 40)
  3. Fly inte från smärta (eller tråk)
  4. "Jag vet inte vad jag vill" – råd till dig som är vilse
  5. Katastroftankar – så hanterar du dem

Varför bloggar du så lite?

Som du nog har märkt, skriver jag inte speciellt mycket i bloggen numera. Anledningen är att jag satsar på podden istället. Från och med nu kommer jag dock att posta om nya poddavsnitt här i bloggen ibland. Kommentera gärna och ställ frågor samt kom med önskemål om vad jag ska ta upp.