Utseendet spelar roll

Det här med att skapa ett eget tema för min site gick i ärlighetens namn inte så bra. Dess utseende har hindrat mig från att blogga i någon större utsträckning.

Nu testar jag ett nytt tema, och genast kommer blogglusten. Börjar också inse hur onödigt det är med egenskapade teman, då det finns så många färdiga som har allsköns inställningsmöjligheter. Mitt nuvarande är en gratisversion. Det är möjligt att jag uppgraderar till finversionen och får tillgång till färginställningar och lite annat kul.

Ska väl ta och göra mig en header framöver också. Det här med grafik är inte min starka sida. Inte för att jag är dålig på det och/eller saknar smak, utan för att jag är lat och lätt blir uttråkad av pill med grafikprogram. Får se om jag hittar på en svensk översättning till temat också.