Jag gör bra saker

Alla behöver klappa sig på axeln ibland. Men det är lätt att glömma bort att göra det.

Livet är fullt av saker att göra, saker att planera och saker som skulle ha gjorts. Som företagande familjefader är det fullt ställ i alla kurvor.

Det nödvändiga tomgloendet i tak eller in i väggar blir inte av lika ofta nu som förut, och därmed minimeras möjligheterna till insikt om att man behöver klappa sig på axeln.

Hur det nu gick till så fick jag lite tid över, och reflekterade då över vad jag gör med mitt liv och vad jag åstadkommit det senaste året. Faktiskt blev jag riktigt nöjd. Familjelivet fungerar ju bra och jag trivs betydligt mer med ”vi:et” än jag hade kunnat gissa, företaget lever och frodas tack vare snabba och ofta vågade beslut – vilket jag gillar, och så är jag nöjd med mitt ideella arbete här i byn.

Jag får många positiva reaktioner som rör alla tre områdena, och jag känner mig stolt över vad som åstadkoms varje dag. Jag är även nöjd med de nya kontakter jag fått tack vare främst Twitter.

Siktet är alltså rätt inställt. Ny kontroll någon gång framöver.