Gnälliga bollar

En jobbig dag går mot sitt slut. ”Många bollar i luften”, som det så käckt heter, tar ut sin rätt och jag blir pessimistisk och gnällig.

Friheten är det bästa med att driva företag. Men ibland är det svårt att se friheten för alla projekt, åtaganden och planering som givetvis behöver hända precis samtidigt. Då är det lätt att bli anti. Jag föredrar att göra en sak åt gången, inte fem samtidigt.

Min egen planering är rätt bra, faktiskt. Det är när andras planering börjar fribrottas med min som det blir spännande. Och när de ideella åtagandena kommer in och blandar sig i parallellt. Då undrar jag vad jag håller på med egentligen.

Mannen, vars enda mål här i livet är lugn och ro. Det är väl jag? Ändå fortsätter jag att ta beslut som för mig i motsatt riktning. Nåja. Glad påsk eller något.