Återerövra din hjärna

Niklas Wass är en härligt udda och provocerande typ. Nästa vecka håller han i en föreläsning som syftar till att ifrågasätta och mucka med de strukturer och regler, som fastnat likt tandsten (tankesten?) i våra hjärnor.

Jag har lärt känna Niklas på senare tid. Eller lärt känna är väl fel uttryck egentligen; tagit del av en liten del av vem denne märklige man är, rättare sagt.

Varhelst det finns folk som avviker på något vis, där finns Forslund med den mentala gäddhåven. Jag har alltid dragits till kufar, original och vettvillingar helt enkelt. Och herr Wass var ett uppenbart fall.

Niklas Wass

Niklas har en spännande bakgrund. Hans liv har gått över berg och dalar. Från värsting (när slutade detta ord att användas?) till PR-man som jobbar med världsberömdheter av olika slag. Längs vägen har han kommit i kontakt med normer, dehumaniserande principer och strukturer som stänger in den fria människan. Motreaktionen är befrielseföreläsningen Reclaim Your Brain.

Nu på onsdag, 24/4, är det dags för Reclaim Your Brain på Stadsteatern i Falun. Vad jag förstått har han inte tänkt spara på det mentala krutet. Så om du har chansen, ta dig dit och upplev något utöver det vanliga.

Läs om Reclaim Your Brain här

 

3 svar på “Återerövra din hjärna

  1. Anders Danielsson säger:

    På vilket sätt har herr Wass varit en värsting?

Kommentarer är stängda.