Julkalender 2016

Nu är det december, och därmed drar årets upplaga av min julkalender igång. Första avsnittet här i blogginlägget nedan. Därefter kommer de att skickas ut via Forslunds Fantastiska Värld, så se till att följa den.

Förra året var temat galen saga, som var populär både hos vuxna och barn. 2016 års julkalender är framförallt för vuxna, och kommer att presenteras som brutala dikter med mycket svart humor. Planen är att hädanefter publicera avsnitten på vardagar 17:30 och helger 10:00.

Jag vill utmana mig själv genom att vara obekväm, och riskera att få skäll och badwill. Ja, en del avsnitt kommer definitivt att gå över någras gränser. Droger, sex, religion och allmänt dålig julstämning kan ni förvänta er att avhandlas.

Förresten, kan ni se fram emot (eller?) att höra mig sjunga i åtminstone ett avsnitt. Återigen ett sätt att utmana mig själv. Fick förslaget att använda autotune av en vän, som uppenbarligen förväntar sig något fruktansvärt. Men nej, inget fusk. Jag ska få skämmas om det låter illa.

Illustrationerna i avsnitten görs av Anna Lindroth, konstnär och illustratör. Kolla in henne här: https://www.facebook.com/artbylindroth/