Lev fett med Robert

Det är alltför sällan jag rekommenderar andra bloggar och sidor på nätet, men nu är det dags i alla fall. Jag rekommenderar er att besöka utmärkta Levafett.com, som ger goda råd kring fysisk och mental träning, kost och konstruktiv livshållning generellt.

Jag träffade Ernst Robert Almgren genom bloggandet en gång i tiden. 2008-2009 tror jag det bör ha varit, men kanske tidigare. Han skrev om buddhistiska idéer blandat med filosofi och andra tänkvärdheter. Vi klaffade bra och höll sporadisk kontakt genom åren.

Flera år senare hade jag bestämt mig för att göra allvar av ”du är genomsnittet av de fem personer du umgås mest med” och kontaktade Robert tillsammans med några andra personer. Vi började rätt snart ha återkommande telefonmöten, och sedan dess har min personliga utveckling och det jag producerat ökat tempot.

Jag är numera redaktörLevafett.com, vilket innebär att jag korrläser och kommer med idéer. Men jobbet görs av herr Almgren själv. Anledningen till att jag vill hjälpa till som redaktör är den höga kvalitet som sidan håller. Träningstips, kostråd och sådant som har med mental träning och utveckling blandas med lärdomar från olika sorters krigare med mera. En väldigt matnyttig och konstruktiv sida kort och gott.

Leva Fett finns även på Facebook, och hittas här.