Vill du bli mer effektiv på jobbet? Jag hjälper dig

[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”3.2″ background_color=”#000000″][et_pb_fullwidth_post_title meta=”off” featured_image=”off” _builder_version=”3.2″ title_font=”Sf Text Display Bold||||||||” title_text_color=”#ffffff” title_font_size=”55px”][/et_pb_fullwidth_post_title][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.2″ custom_padding=”51.5156px|0px|96px|0px|false|false”][et_pb_row custom_padding=”0|0px|24.3594px|0px|false|false” _builder_version=”3.2″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.2″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”https://danforslund.se/wp-content/uploads/2018/08/foot.jpg” _builder_version=”3.2″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.2″][et_pb_column type=”2_3″ _builder_version=”3.2″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.2″ text_font=”Sf Display Pro Light||||||||” text_font_size=”18px” header_font=”||||||||” header_2_font=”Sf Text Display Bold||||||||”]Känner du dig stressad på jobbet? Får du inte saker gjorda? Med min hjälp blir du mer effektiv på jobbet. Därmed kan du slappna av mer, och må bättre. Det gynnar så klart inte bara dig, utan även dina nära och kära. Klicka här för att ta kontakt direkt. Eller här för att läsa mer om vad jag erbjuder.

Vad innebär det att bli mer effektiv på jobbet?

Det här med att vara effektiv på jobbet handlar om en serie olika saker. Dels om att ha tydliga mål och syften med det du gör, men även om att faktiskt ha rätt information och instruktioner. Sedan är en bra planering väldigt viktig. Självdisciplin? Ja, det är bra, men med det rätta systemet ska du inte behöva sparka dig själv i röven för att få saker gjorda.

Varför ska jag bli mer effektiv på jobbet?

Framförallt för att känna dig lyckad. Om du känner dig lyckad kommer du att må bättre, och om du mår bättre kommer du att jobba bättre. Det är en godartad spiral. Välmåendet kommer att spilla över på andra områden. Du kommer att orka mer, sprida mer glädje till nära och kära och ha mer ork för din egen hälsa. Du kommer nämligen att sova bättre också.

Vad ingår och vad kostar det?

Det som ingår står på min sida om coaching, som du hittar här. Jag använder beprövade metoder, som har anpassats något och korsbefruktats med smarta moderna verktyg som Trello. Jag uppfinner inte hjulet och jag lovar inga underverk. Allting grundar sig på bra planering, logik och din egen vilja. Jag är en problemlösare, ingen religiös ledare.

Hur går jag vidare?

Först vill jag ta ett första samtal med dig och se vem du är, vad du vill och varför du vill det. Då kan jag avgöra om jag kan hjälpa dig. Sedan planerar vi in nästa kontakt. Kontakt håller vi via telefon eller röstchatt (eller mail) i första hand, och om vi är nära varandra rent geografiskt kan det även fungera med fysisk träff. Ta kontakt redan i dag – ett första samtal eller mail kostar inget. Kontakta mig här.

https://youtu.be/mtp1vnXPWJ4[/et_pb_text][et_pb_social_media_follow _builder_version=”3.2″ custom_margin=”|||-13px”][et_pb_social_media_follow_network social_network=”facebook” _builder_version=”3.2″ background_color=”#3b5998″ follow_button=”off” url_new_window=”on”]facebook[/et_pb_social_media_follow_network][et_pb_social_media_follow_network social_network=”twitter” _builder_version=”3.2″ background_color=”#00aced” follow_button=”off” url_new_window=”on”]twitter[/et_pb_social_media_follow_network][/et_pb_social_media_follow][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.2″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”https://danforslund.se/wp-content/uploads/2018/06/dan_forslund_bg.jpg” _builder_version=”3.2″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.2″ text_font=”Sf Text Display Bold||||||||” text_font_size=”20px” text_line_height=”1.2em” header_font=”||||||||”]

Kontakta mig genom formuläret nedan om du vill pröva mig som Coach eller boka föreläsning.
/ Dan

[/et_pb_text][et_pb_contact_form use_redirect=”on” redirect_url=”https://danforslund.se/blogg” success_message=”Tack för att du har tagit kontakt.” module_id=”et_pb_contact_form_0″ _builder_version=”3.2″ title_font=”||||||||” form_field_font=”||||||||” custom_button=”on” button_text_size=”18px” button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#00d58e” button_border_width=”0px” button_border_radius=”5px” button_letter_spacing=”0px” button_font=”Sf Display Pro Light|600|||||||” button_icon=”%%36%%” button_icon_color=”#ffffff”][et_pb_contact_field field_id=”Namn” field_title=”Namn” _builder_version=”3.2″ form_field_font=”Sf Display Pro Light||||||||” form_field_font_size=”18px” border_radii=”on||||”][/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”E-post” field_title=”E-post” field_type=”email” _builder_version=”3.2″ form_field_font=”Sf Display Pro Light||||||||” form_field_font_size=”18px” border_radii=”on||||”][/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”Förfrågan” field_title=”Förfrågan” field_type=”text” fullwidth_field=”on” _builder_version=”3.2″ form_field_font=”Sf Display Pro Light||||||||” form_field_font_size=”19px” border_radii=”on||||”][/et_pb_contact_field][/et_pb_contact_form][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]