Förnekandet skapar karaktär #blogg100

I dag klockan 16:47 sade jag med min inre röst ”Jag säger nej till stress”, och luften blev alldeles stilla.

En logisk följd av att vara den du vill vara, är att du behöver låta bli att vara den du inte vill vara. Jag säger nej till stress för att jag inte vill vara en stressad person.

Det här låter löjligt egentligen, men det funkar. Jag brukar göra så med annat. Om jag identifierar vad som är fegt i en situation så kan jag låta bli med det, och vara modig istället. Om jag vill. För det finns inget krav på att utföra motsatsen.

Genom hela livet har jag följt detta sätt att vara, i perioder. Jag återvänder alltid eftersom jag inte vill vara den jag inte är.

Just i dag funderar jag på att vara lat och slarva med RSS-prenumerationerna. Dock ska det nya #blogg100-flödet kollas. Det ser nämligen kanon ut i Feedly upptäckte jag nyss. Jonas Larsson ska ha all heder som fixade detta.