I fem helvetiska år led jag av ångest; panikångest, dödsångest, generellt ångestsyndrom. Sedan lärde jag mig att hantera tillståndet, som aldrig riktigt försvinner.

Jag har skrivit en bok om mina upplevelser, vad jag gjorde för att försöka bli kvitt ångesten och vad jag behövde göra för att få den under kontroll. Vad jag lärde mig under de här åren slår allt utom det jag har lärt mig som farsa.

Boken heter “Nu dör jag”, för att jag verkligen trodde att jag skulle dö. Framförallt i början. Bilden på framsidan föreställer mig, kännandes på min egen puls. Det gällde att ha koll på hur hjärtat slog, så att det inte stannade; något som ter sig rätt absurt och nästan komiskt i dag, men som var gravallvar under en alltför lång tid.

Boken släpptes i dag, och du kan för närvarande köpa den som e-bok. För er som föredrar pappersversion är en gammal hederlig tryckt version på gång, och jag kommer att meddela här på bloggen när den är tillgänglig.

Köp e-boken här nedan.