Nytt på webben: coachingsektion

Nu har coaching-sektionen på min webbplats äntligen öppnats upp. Du som vill bli mer produktiv och är redo att göra förändringar i ditt liv, kontakta mig så får du veta mer. Men räkna med noll procent new age-bullshit redan från början.

Jag har gått igenom en del. Mobbing, ångest, livskris, berg- och dalbana med existentiella funderingar och så driver jag företag, är far till två barn och ska nu skilja mig också. Livserfarenhet har jag gott om.

Utöver det har jag fördjupat mig under flera år i olika tekniker för personlig utveckling, med Tony Robbins som den största förebilden. Jag har läst mycket om produktivitet, förkovrat mig i metoder (GTD är favoriten) och även jobbat med mindset, målsättningar och olika meditationsövningar.

Jag har jobbat som journalist, jobbar med marknadsföring, är van och kunnig när det gäller digitala verktyg. Författare är jag också, med första boken ute. När det gäller utbildning har jag en kandidatexamen i språk, media och filosofi.

Allt av det ovanstående, plus min egen brutala stil bakas in i det jag erbjuder som coach. ”Tänk positivt” och liknande är inget som kommer från mig. Här är det rakt på sak som gäller, även när det gör ont. Inga inlindade snällheter, utan utmaningar med syfte att utveckla dig.

Utveckling är jobbig. Du blir bättre, och då måste det gamla ge vika.

Här kan du läsa mer om coaching.
Här kan du kontakta mig.

Vi hörs!