Musik musik musik

Bland det mest givande som finns är att skapa musik. Ändå var det så längesedan det blev av. Men nu är gnistan på väg att bli en eld.

I och med att jag laddade upp Squidfarm Disaster-låtar på Soundcloud häromdagen har något väckts i de insomnade trion. Förhoppningsvis kan det bli någon typ av fortsättning.

Nu i kväll har jag laddat upp de andra låtarna ocksåde som släpptes på en mini-CD av Irritum Records. Därmed är alla låtar vi gjort, utom en uppladdade och tillgängliga. Tentacle #9 återstår att finna. Förhoppningsvis existerar den i någon form på denna planet.

Här är min favorit bland de gamla låtarna. Vi hade hittat vår stil vid det här laget, och jag imponeras i dag över vår kreativitet. Inspelningen, i princip improviserad, vimlar av felspelningar som vi – enligt våra egna regler – löste på kreativa sätt så att de skulle låta som rättspelningar.