2019 – stabilitet, fokus och kreativitet

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.2″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.2″]

2018 är på väg bort. Med det försvinner ett år som i mångt och mycket handlar om att komma tillbaka. Nu ser jag fram emot att fortsätta på samma spår, med färre sidospår. Det blir ett 2019 för att hämta andan och inspiration – inför mer vidlyftiga idéer som väntar bortom horisonten.

2019 – stabilitet

Mitt 2019 kommer att handla mycket om stabilitet. Medan tidigare år varit späckade av olika målsättningar, ska detta vara återhållsamt. Detta för att ge andningsutrymme inför fortsättningen. Rensa bort, återanvända, specialisera. Ledord: Minimalism, specialism, fokus, bränna bort onödigt dött kött från benen. Färre sidoprojekt.

Här är mina projekt för året:
* Produktivitetsboken är långt kommen. Den skulle egentligen ges ut 2018, men jag tänkte om upplägget och behöver omarbeta. När den är klar blir nästa steg att ”workshopifiera” upplägget, ta mig an ett och annat uppdrag som coach samt kanske även hålla föredrag. Boken är dock det enda som behöver bli klar 2019.

* Maskulint.se – detta projekt där jag och samarbetspartner Ernst Almgren hjälper män att utveckla sig själva, få av sig eventuella offerkoftor och nå mental och fysisk hälsa kommer att fortsätta utvecklas. I detta projekt ska det släppas en bok under året. I övrigt kan du läsa mer här, där vi bland annat berättar om att vi nådde målet på 1 000 unika besökare per månad för hemsidan.

* BananByrån – jag fortsätter som SEO-specialist på detta väldigt lovande företag, som utvecklas väldigt bra och liksom jag själv jobbar med stabilitet efter en period av kaos/pånyttfödelse. Läs mer här.

* På det mer privata planet kommer året inte att utmärkas av främst produktivitet, utan kreativitet. Min person är tudelad, och för mycket fokus på verkligheten ger en obalans inuti. Det är nu dags att återvända till den skuggvärld där jag hämtar min kraft ifrån. 2019 blir året då jag kommer tillbaka till musiken.

Dan Forslund

Mer om musikprojektet

I mitt tänkande har jag varit inne på att göra något på egen hand, men tanken på ett band blir allt mer lockande. ”Rituellt” blir ledordet för projektet, vars syfte är att skapa musik – covers är bannlysta och ”glimten i ögat”-attityd likaså. Som alltid när jag gör musik måste det vara dödligt allvar och en konstnärlig inställning i ambitionen, även om det så klart bör vara kul att skapa.

Jag har ingen klar bild av vilka instrument som ska vara med, om det ska vara riktiga trummor eller något enklare, elektroniskt eller akustiskt, antal medlemmar eller något annat. Men du måste vara rätt person. Seriös. Projektet blir av oavsett om jag gör allt själv, eller inte.

Tack till alla som gjort 2018 bra. Gott nytt 2019!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]